Een gastronomische oktober bijeenkomst bij Brasserie Lookies

Met dank aan onze gastheer Jan van Look van Brasserie Lookies hebben we kunnen genieten van een bijeenkomst met aandacht voor de inwendige mens en inspirerende woorden van John van Kralingen.

In de sfeervolle bovenzaal van Brasserie Lookies werden we ontvangen met een feestelijke champagne rosé en amuse. Na de gebruikelijke begroetingen over en weer was het woord aan John van Kralingen. John, al jaren verdienstelijk BCPA lid en al 25 jaar directeur/eigenaar van Compair Airconditioning, gaf een inspirerende en leerzame presentatie en nam ons mee in zijn bedrijfsvisie, de materie van de airconditioning en natuurlijk de problematieken omtrent het zuiveren van lucht en de verschillende soorten systemen.

fb6fead1 5276 4d8e 8613 e0816ad52dc9Eén van de punten die John aan stipte was het belang van het meten van de CO2 in een ruimte. Na enkele voorbeelden over de gevolgen van slechte CO2 in een ruimte, heeft John de CO2 gemeten in Lookies. Daar, waar het in ruimten met mensengroepen vaak snel fout gaat met de CO2 waarden, bleek deze in Brasserie Lookies van goede kwaliteit. Dit terwijl er toch een flinke groep mensen in de betreffende ruimte aanwezig was, een mooi compliment voor Jan.

Na de presentatie van John was het tijd voor de inwendige mens. We werden verrast met een heerlijk concept van ‘sharing diner’. De tafels werden gevuld met planken en schalen met een variatie aan vis, vlees en gegrilde groenten. Afsluitend werd een zeer gevarieerd dessert gepresenteerd. De enthousiast reacties op het eten en de volle buiken spraken voor zich.

De groep was deze avond wat kleiner dan gemiddeld genomen op een Businessclub avond. Echter dit deed niets af aan de sfeer en de goede onderlinge gesprekken. De tijd vloog voorbij en rond 22 uur werd de avond, met een voor ieder positief gevoel, afgesloten.

Gedurende de bijeenkomst waren drie mogelijk nieuwe leden aanwezig. Zij hebben allen een positieve reactie gegeven en voelden zich meer dan welkom. Een compliment voor alle aanwezigen en een goede weerspiegeling van een geslaagde avond.

20ebdaf4 0cb9 4be7 8671 aab0e552866e

Word lid

Nog geen lid van BCPA? Meld u snel aan en vergroot uw netwerk:

Maak kennis

Wilt u kennismaken met BusinessClub Prins Alexander? U kunt een introductiebijeenkomst bijwonen om kennis te maken met de ondernemers!

Digitale zeepkist

 • Wil jij ook jouw resultaat verbeteren?
 • De missie van Stichting Meemaken in Miniatuur
 • Pegasus Events
 • Lievaart Vormgeving & Communicatie
 • Erasmus uitvaart & begeleiding
 • Wil jij ook jouw resultaat verbeteren?

  Ga dan eens een vrijblijvend gesprek met mij aan. Dan kijken wij samen naar wat je nodig hebt om tot het beste resultaat te komen, voor jou én jouw organisatie.

  Mensen bereid zijn te veranderen als zij daarvan de noodzaak inzien. En mensen hebben het vermogen om te bereiken wat zij echt willen bereiken. Ook jij.

  Lees meer

 • De missie van Stichting Meemaken in Miniatuur

  De missie van de stichting Meemaken in Miniatuur is om zoveel mogelijk mensen de wereld in miniatuur te laten beleven in meest brede zin, met name kinderen, senioren en minder validen. Wij willen hen laten genieten en hen iets leren door de bijzondere ervaring van model-, maquette- en miniatuurbouw.

  Lees meer

 • Pegasus Events

  Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

  Lees meer

 • Lievaart Vormgeving & Communicatie

  Lievaart Vormgeving & Communicatie is een full-service reclamebureau met een enthousiast team. In onze studio zijn wij dagelijks bezig met alle facetten van marketingcommunicatie in welke vorm dan ook. Lievaart Vormgeving & Communicatie is een bureau dat creatief met u meedenkt! U kunt bij ons terecht voor: Logo ontwerp, ontwerp huisstijl, illustraties, fotografie, brochures, flyers, catalogi, handelsdrukwerk, opmaak... 

  Lees meer

 • Erasmus uitvaart & begeleiding

  Erasmus uitvaart & begeleiding. Wanneer iemand in uw naaste omgeving komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Ik help u graag bij het samen vormgeven van het afscheid met suggesties en professioneel advies.

  Lees meer

Nieuwe leden

Laatste nieuws

 • Een gastronomische oktober bijeenkomst bij Brasserie Lookies
 • Eindelijk... we zijn weer fysiek bij elkaar geweest!
 • Wereldprimeur in Rotterdam!
 • Groot succes inspiratie webinar - Special guest professor dr. ir. Jan Rotmans
 • Wij waren voor het eerst te gast in de lunchroom van de Leliezorggroep

BusinessClub Prins Alexander
Dinkel 5 | 3068 HB Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E